oktober 23, 2016

Tøsetur til London

By Kristina

Vi er 4 piger, der netop har købt flybilletter til London. Vi skal af sted i december og kan slet ikke vente. Jeg har en god veninde, der har boet i London de sidste 4 år, så jeg har spurgt hende, hvad der er værd at vide om at rejse til London, og hvad der er værk at vide, når vi rejser som kun piger, om der er noget vi skal være opmærksom på. Jeg deler det her på bloggen så du som pige måske kan bruge noget af det, hvis du/I skulle finde på at rejse til London.

Der er tit billige flybilletter til London, så det er værd også at gøre blot som en forlænget weekend. Shopping og gode madoplevelser er der jo altid.

 

Her er et par gode råd om London:

Toiletter kaldes ”loo”, og der findes faktisk en app til at finde dem på www.toiletmaplondon.com – ellers kan du altid gå ind på en pub.

Når vi er ved pubs, kan du de fleste steder fint som kvinder gå på pub. De er ikke som barer mange steder domineret af mænd, og du kan også de fleste steder få et godt måltid mad.

Når du er træt i fødderne af alt den sightseeing eller shopping, så gå på spa og få en pedicure, mens du hviler dig i en dejlig massagestol.

Hyr en personal shopper i et af stormagasinerne. Check forinden, om der er et gebyr, eller det blot bliver trukket fra det, du køber.

10-12,5 % i drikkepenge er fint – de fleste restauranter tilføjer dog typisk automatisk 12,5 %, så tjek regningen, inden du lægger yderligere drikkepenge på.

Nu venter vi blot på at komme af sted. Vi er allerede i gang med at planlægge vores næste tur, som skal finde sted i foråret 2017. Vi har planlagt en badeferie i Thailand og er allerede på kig efter billige flybilletter til Thailand her.

Disclaimer