juli 30, 2014

Puslespil fra Wasgij er spændende

By admin

Når man snakker om puslespil fra Wasgij, så snakker man om puslespil med et vist overraskelsesmoment, fordi Wasgij puslespil skal ikke nødvendigvis laves efter et fast motiv på låget.

Fælles for disse puslespil er nemlig at du ikke kender motivet i forvejen, men i stedet for nogle få ledetråde du skal følge for at samle puslespillet. fx kan man i puslespil fra Wasgij være nødt til først at samle de forskellige elementer, fx et hus, en bil osv. for til sidst at rykke dem rundt og få det hele samlet. Denne måde er god underholdnen bil osv. for til sidst at rykke dem rundt og få det hele samlet. Denne måde er god underholdning for dig og hele familien, også selvom puslespil fra Wasgij godt kan være lidt sværere end almindelige puslespil, i det i kan være sammen om at følge de forskellige ledetråde, for at kunne samle det hele til sidst og få en god følelse af at have været sammen om noget.

wasgij puslespilPuslespil fra Wasgij kan opdeles i fire underafdelinger; Wasgij puslespil original, som er det klassiske “Hvad kigger de på”-motiv hvor man skal finde ud af hvad menneskerne i ledetrådene kigger på, ved at samle puslespillet – Wasgij mystery, hvor der er et “Hvad sker der nu?”-motiv og det er op til dig, at finde ud af hvad der sker om et øjeblik på billedet i puslespillet – Wasgij Destiny, som er puslespillet hvor du får til opgaven at samle et nutidigt motiv af det du ser på æsken – Wasgij What if..?, hvor det er et motiv som omhandler hvordan verden ville se ud hvis der skete en given ting. Man kan få puslespil fra Wasgij i størrelser fra 54 til 1000 brikker. Så det er anbefalet at starte med de mindre puslespil hvis der er børn med til at samle puslespillet, idet Wasgij puslespil, som sagt, er noget sværere end almindelige puslespil, dog mere udfordrende og sjovere.

 

Disclaimer