januar 22, 2015

Les Artists er det nye sort

By kasper

Mangler du tøj, der besidder et tidløst og klassisk design i form af stilsikre designs og farver der aldrig slår fejl? Les Artists er et brand med opstart i Paris i 2012, der lader sig inspirere af sportsverdenen gennem deres tøj. Yderligere lader Les Artists sig inspirere af gadekulturen og bringer dermed to verdener sammen i deres tøj. I deres kollektion finder man shorts, sweat pants, hoodies, t-shirts og endda nogle accessories i form af iPhone cases og nøgleringe med mere.
Meget af tøjet fra Les Artists er designet i sort og hvid, hvilket giver det et klassisk look. Man løber aldrig en risiko ved at iføre sig kontrasterne sort og hvid. Derfor er Les Artist et meget sikkert valg af tøj. Dette betyder også at tøj fra Les Artists ikke er det, der skaber blikfanget i dit outfit. Men hvis du er interesseret i et mere diskret, men stadigvæk smart og sofistikeret look, er Les Artists vejen at gå.

Designerne bag Les Artists arbejder sammen med kunstnere indenfor musik, mode og kunst. Der kommer altså mange forskellige inputs og tanker forskellige steder fra når tøjet designes. På den måde skiller Les Artists sig ud fra andre tøjmærker. Her er det altså ikke kun modetøjsdesignere, der står bag tøjet, men et af mennesker, der er vant til at være kreativ på helt andre måder. Det er med til at give tøjet en anderledes og helt unik stil.
Les Artists har inddraget musikverdenen i noget af deres tøj, ved fx at lave en trøje de har dedikeret til en gruppe kunstnere de har valgt at kalde ”Dream Teamet”. På denne trøje er der påtrykt kunstnernavne som Kanye, Pharrell og Kendrick Lamar.

Les Artists laver tøj i lækker kvalitet af gode materialer. Det har en god pasform, der er med til at fremhæve kroppen på en pæn måde. På den måde føler du dig utrolig godt tilpas, når du er iført deres tøj. Så udvid din garderobe med en trøje fra Les Artists hvis du gerne vil have et tidløst design, der nok aldrig går af mode, og er af en lækker kvalitet. Se et stort udvalg af tøj fra Les Artists her.

Disclaimer