april 18, 2021

Må man have sex på første date?

By admin

Det er nok et spørgsmål, som mange går og funderer over, når de står over for en date med en person, som man godt kan lide. Der findes intet regelsæt over dating, og en flirt vil ikke automatisk gå i vasken, hvis man har sex på første date. Der er dog mange, der mener at man bør vente til, at man kender personen bedre, og man ved at der er noget, som man kan bygge på fremadrettet.

Forholdet kan sagtens vare ved

Hvis mange forhold er startet efter et one night stand i byen, så kan mange forhold vel også starte med sex på første date? Det betyder blot, at man er to personer der kan lide og tænder på hinanden, hvilket er et godt tegn. Mange vil nok være bange for, at personen vil smutte, hvis man har sex tidligt. Men så har man på den anden side hurtigt fundet ud af, at den givne person ikke var den rette. Hvis man samtidigt syntes, at det var en god omgang sex, så har man jo selv også fået noget ud af daten i det mindste.

Tag det som det kommer

Det er nok den bedste strategi ikke at lægge alt for meget i tingene og tage det, som det udvikler sig. Det er ikke til at sige hvilket date forløb, der er det bedste, da det handler om, at man selv føler at det er den rigtige person. Man må lægge sine egne regler, for hvordan man føler at en date skal forløbe, og hvis ikke man har lyst til at have sex på første date, skal man ikke gøre det. Men hvis man omvendt nu har sex hver gang på første date kan man dog godt risikere at få et rygte, som man måske ikke ønsker.

Disclaimer