december 14, 2020

Bondegårdsferie er blevet populært blandt danskerne

By admin

Der er i dag nærmest uendelige muligheder, hvad angår sommerferiemuligheder. Hvad enten du ønsker at rejse udenlands eller blive i landet, er mulighederne mangfoldige. I løbet af de seneste par år er bondegårdsferien efterhånden blevet en ganske populær ferieform blandt danskerne.

Men hvordan kan det være? Valget er til dels motiveret af en søgen mod det traditionelle. En udforskning af det grundlæggende i samfundet; nemlig hvor maden og råvarerne kommer fra. Udover at være en måde at komme væk fra dagligdagens stress og den indesluttende storby.

Bondegårde med mulighed for ferie findes over hele landet. De inviterer til aktiviteter i naturen og omgang med alskens bondegårdsdyr som grise, køer, heste, høns, får, gæs og så videre.

Hvem tager på bondegårdsferie?

Det er hovedsageligt danske børnefamilier, der beslutter sig for at tage på en båndegårdsferie. Børnene er oftest glade for dyrene og har derfor let ved at få en hel dag til at gå i naturen hos dyrene og familien. Når hverdagen er fyldt med arbejde og forskellige huslige pligter, er bondegårdsferien en fremragende måde at knytte tættere bånd mellem familiemedlemmerne. De seneste mange års voksende fokus på grønne valg og det traditionelle har også bidraget til denne tendens. Økologi er på mode og med en bondegårdsferie opnår du en ferie, der både er grøn og traditionel.

Storbymennesker med nostalgi for livet på landet

Oftest er det storbymennesker, der drager ud på en bondegårdsferie. Det er der flere grunde til. Der er en udpræget tendens for byerne til at vokse sig større i stigende og stigende grad. Den viden forældrene har om livet på landet er noget, mange ønsker at give videre til deres børn, der ellers har vokset op i et bymiljø. Livet på landet bliver ofte romantiseret, hvad enten det er i film, bøger, musik eller andet og ikke uden grund. At være blandt naturen giver en mærkbar følelse af fred og ro, især givet, hvordan de åbne vidder får verdenen til at se så meget større ud end i den indelukkede by. Det kan give en stærkt tiltrængt kontrast til hverdagen og en god måde at være sammen med familien på.

Hvorfor er bondegårdsferie en god ferieform for familien?

Der er mange grunde til, at bondegårdsferien er en så ideel ferieform for familien. På denne slags ferie er der meget mulighed for hele familien at være sammen med adskillige aktiviteter, der trækker væk fra fjernsynet eller computeren. Mange familier nyder godt af dette, uanset om det er forældrene eller børnene. Bondegårdsferien tilbyder en helt anden måde for familien at være sammen på, hvilket kan være en gave som sendt fra himmelen; specielt for den travle familie, der ellers ikke ser meget til hinanden i hverdagen.

Bondegårdsferie kan skabe bånd til udlandet

Det er ikke kun blandt danskerne, at bondegårdsferien er blevet et stort hit; mange udenlandske familier vælger også at søge mod landet. Dette giver på samme tid mulighed for, at børnene kan lege med børn fra mange forskellige lande og knytte bånd gennem disse delte oplevelser. Oplevelser der vil blive med børnene lang tid fremover.

Disclaimer