oktober 6, 2019

Anderledes og udfordrende puslespil med Wasgij

By admin

Er du glad for at lægge puslespil, men kunne du måske godt tænke dig lidt mere udfordring i denne form for underholdning. Så burde du prøve at begive dig ind i verden af Wasgij puslespil.

Det er ikke som det ser ud

Med puslespil fra Wasgij ser det måske ved første øjekast ud til bare at være endnu en kasse med et billede udenpå og et puslespil indeni. Men Wasgij skiller sig ud ved at det rent faktisk ikke er motivet på kassens forside, som vil komme frem på puslespillet. Nej, billedet er en hjælp til at pejle sig ind på temaet for hvad puslespillet vil blive til. Måske er det en borg der er på kassen, men selve puslespillet vil komme til at afspejle det liv som borgerne havde på denne borg. Eller det er en gammeldags købmandsbutik der pryder forsiden, men det puslespil du lægger vil vise hvordan denne forretning vil komme til at se ud i fremtidens mere moderne verden.

Det er en hel anden måde at lægge puslespil på. Det vil være mere udfordrende og der vil være mange overraskelser i processen med at finde frem til hvad du er ved at skabe, men det vil helt sikkert blive en sjov fornøjelse for alle involverede.

Disclaimer