fodboldgolf
juli 25, 2014

Fodboldgolf er et sjovt kombo-spil

By admin

Hvem sagde at golf behøver at være kedeligt? Det kan godt være at golf bliver betragtet som en sport for ældre rige mennesker, men der er altid en måde at gøre kedelige ting sjove på.

De fleste elsker fodbold, og der er altid en måde, hvorpå man kan involvere sin interesse for fodbold i forskellige sammenhænge. Det bliver et nej tak til golf, men et ja tak til fodboldgolf.

De fleste danske drenge har på et tidspunkt i deres liv gået til fodbold og ved hvordan man sparker til en fodbold. De er dog de færreste, der ved hvordan man spiller golf, og det er heller ikke helt nemt at lære.

Fodboldgolf derimod er der ikke meget, der er svært ved. Det er klart, at jo bedre sparketeknik man har, desto nemmere bliver det, men selv en urutineret fodboldspiller kan blive heldig med sine spark.

Fodboldgolf er den perfekte beskæftigelse, når man er sammen med drengene eller generelt bare i et større selskab, hvor man mangler en selskabsleg eller blot en måde at fordrive tiden. Fodboldgolf er ideelt til begge situationer, hvor der er hankøn indblandet, og det er generelt bare rigtig sjovt.

Hvis du har mod på at prøve at spille fodboldgolf, kan vi anbefale dig at besøge Nymarksminde, som har en dejlig 18-hullers fodboldgolfbane.

Disclaimer