Geder i mini-zoo
oktober 6, 2021

Tag ungerne med ud i naturen

By admin

Hvert eneste år, når sommeren holder sit indtog over det ganske danske land lige på den anden side af de kølige vindpust oppe nordfra, så skal vi selvfølgelig ud for at nyde det gode vejr, og så handler det bare om at være kreativ, når ungerne skal med. For hvad skal vi lave derude i det fri?

Tag ud i naturen

Vi skal selvfølgelig have dem med ud i naturen, ud for at se skoven springe ud. Tag på ture i skoven og ned til søerne eller ud til havet. Vis dem alle de fantastiske forandringer, der sker på denne tid af året og alle de dyr, der gemmer sig i Danmarks skønne natur. Er du ikke selv ekspert, så kan I lære sammen!

Danmark byder på mange muligheder for skønne oplevelser, så det er bare om at komme afsted.

Tag en tur i mini-zoo

Skal det være under lidt mere ordnede forhold og med nem adgang til information om de dyr, der findes derude, så tag en tur i mini-zoo, hvor dyrene rigtig kommer i øjenhøjde.

Børnene vil elske at komme på besøg i nogle af de mange små og mellemstore zoologiske haver, som man kan finde stort set alle steder i landet. Så længe du bare engagerer dig selv og dem i, hvad det er, der er derinde. Det er en sjov og lærerig oplevelse, der ovenikøbet kan sluttes af med sommerens måske første softice. Det bliver da ikke meget bedre!

Tag afsted sammen som familie eller med gode venner og deres børn. En tur i mini-zoo byder udover en sjov og lærerig dag og oplevelserne med dyrene også på god tid til rigtig at hygge sig sammen.

Disclaimer