august 6, 2015

Sorte jeans er det nye sort

By kasper

Modeverdenen er om noget omskiftelig, og det der var moderne i går – er ikke nødvendigvis moderne i dag. Det kan derfor være svært at holde styr på hvad der er godt at have hængende i garderobeskabet; eller hvad man skal investere i til den kommende fest.

Derudover så er mænd bare ikke nær så interesserede i modetøj som kvinder, og derfor er mange af os måske også lidt langsomme i betrækket; i hvert fald i forhold til at hoppe med på de nyeste trends. Mit tip er derfor at investere i modetøj til mænd, der kan bruges uanset hvad den nyeste trend er – og som er tilpas nedtonet til at du kan bruge det i mange sammenhænge.

Jeans går aldrig af mode

Selvom modeverdenen er meget omskiftelig, så vil der altid være nogle ting, som aldrig går af mode. Og hvis man blot skulle pege på én ting; så ville det være denim jeans. De har efterhånden været en fast del af herremoden i mere end 100 år, og de er fortsat omdrejningspunktet for mange designere, brands og kollektioner.

En af de ting som du bør have hængende i dit skab, er derfor et par smarte og velsiddende jeans. Jeg holder mig typisk til de mørkere vaske; eksempelvis sort eller mørkegrå. De er nemlig utroligt lette at kombinere med næsten alle slags t-shirts, sweatshirts eller skjorter.

Det fede ved jeans er – i min optik – at de kan bruges i rigtigt mange forskellige sammenhænge. Du kan uden problemer have dem på i skole; men sammen med en hvid og tætsiddende skjorte, er et par sorte jeans også tilpas formelle til bryllup eller forretningsmøde.

Det er med andre ord en beklædningsdel, der er utroligt alsidig – og hvis du ikke gider bruge mere tid end højest nødvendigt på dine indkøb af modetøj til mænd; så er det en kæmpe fordel.

Jeg er stor tilhænger af at holde sig til det man kender; og derfor køber jeg aldrig kun ét par jeans – såfremt jeg finder en model, jeg godt kan lide. Har du først fundet én bestemt model, der bare sidder som den skal, så kan du med fordel købe den i flere forskellige vaske; så går du nemlig aldrig galt i byen.

Disclaimer